Sattumaako vain

Olimme viime kesänä luontopolulla ja lopuksi nappasin lennosta kuvan sudenkorennosta, oli jo vähän kiirekkin joten ei tätä ehtinyt jäädä tarkentelemaan. Kotona katselin kuvaa tarkemmin ja huomasin ylimääräisen kaverin tulleen kuvaan myös... olin aika ihmeissäni, näitä kuvia en taida koskaan saada enempiä :))

Kuvattu 22.6.2008

Kommentit

Hullukaali sanoi…
Aika yllätys! Ja vähän inhottavaakin... Käärmeet taitavat olla ainoita eläimiä, joille en oikein lämpene.
Liisa sanoi…
Tämä on kyllä harvinainen otos. Lähetä jonnekin luontokuviin.
raija sanoi…
Kuvastasi tulee kylmät väreet! Meillä oli yhtenä kesänä juhannusruusun oksistossa käärme, se oli ilmeisesti pudonnut joltain linnulta (hiirihaukalta)koska siinä oli selvä jälki, kuva oli silloin joskus blogissani;)
irma sanoi…
Mielenkiintoinen kuva. Taitaa olla niitä kerranelämässä-otoksia.
Iines sanoi…
Ohoh, mikä kuva, kerrassaan mainio laukaus! Pienenpieni kyynpoikanen siinä luikertaa. Hyvä ettet mennyt lähemmäksi, sillä onhan noilla jo myrkkyhammas.

Raija! Muistan juhannusruusukuvasi hyvin. Muistan sen jopa silloin joskus, kun katselen omaa juhannusruusuani.

Luonto olisi minusta ihan hyvä ilman käärmeitä.
Another wonderful nature picture you have here.
Taija sanoi…
Kiitos - Thank you :)

Aika yllätysotos oli tosiaan kun kotona tätä vasta zoomailin. En oikein tiedä mihin tämän olisin voinut lähettää mutta nämä ovat tosiaan niitä kerranelämässä otoksia, toivottavasti tulisi jotain vastaavaa vielä joskus... ihan vahingossa vain... räps räps räps :))
irma sanoi…
Kuvia luontohavainnoista voi lähettää esim. tänne Suomen luonnonsuojeluliiton ylläpitämille sivuille: http://www.ikkunasuomenluontoon.fi/