31. maaliskuuta 2009

Kiitos Iines :)

Tämän saa tietysti ottaa myös itselleen kaikki blogiluettelossani olevat kenellä ei vielä tätä ole. Kaikilla Teillä on hienoja kuvia joista yritän ammentaa oppia, vähän sieltä ja vähän tuolta.

Toivon saavani tästä iänikuisen harrastuksen koska tämä avartaa kummasti näkemystäni luonnosta ja toivon pystyväni saamaan kuvistani parempia. Nyt tämä on tälläistä harjoittelua ja kokeilua ja olen onnellinen jos 40 pikku kukkakuvasta saan pari hyvääkin. Niin... tässä se pointti onkin että edelleenkin otan kohteesta aivan liian vähän kuvia, pari ei riitä, pitää ottaa enemmän ja eri kulmista.

Näpit tässä jo syhyääkin sitä makroa joka pitäisi saapua minä päivänä tahansa että mitä kaikkea tuolta saankaan ruudulle, sellaista mitä en paljain silmin välttämättä niin tarkkaan edes katselisi enkä ehkä haluaisikaan nähdä :))

Sen verran on kuitenkin kuvauskärpänen puraissut että kauniina viikonloppuaamuna kahvia siemaillessani ensimmäisenä mietin: "mihis lähtisin kuvaamaan". Paikka pitää tietysti olla aina sellainen että uskollinen ystäväni pääsee mukaan, koiraani siis tarkoitan joka iloisesti aina häntäänsä heiluttelee ja korviaan joka suuntaan pyörittelee.

Ei kommentteja: