Vanhoja rakennuksia

Sain vihdoinkin tehtyä blogille oman Facebook-sivuston jos joku tykkää tätä seurata nassukirjan kautta, linkki löytyy sivun vasemmalta reunalta :)
 
Mutta itse aiheeseen... olen innostunut näistä vanhoista rakennuksista koska aina kun näen tälläisen mietin miten näissä on eletty, millaisia arkipäivän puuhia näissä on touhuttu ja millaisia ihmisiä on liikkunut. Onko pihalla viipottanut koiria, kissoja tai muita kotieläimiä, onko seinustalla ollut polkupyörä, entä talvella vanhat sukset pystyssä.

Ihmeellisiä asioita sitä tuleekin mietittyä kun jotain omasta mielestään erikoista näkee ympärillään ja mikäs sen parempaa kuin ottaa siitä kuva ja miettiä sitten vielä vähän lisää.

  
Kokeilin myös pitkästä aikaa kuvamuokkausta yhdistämällä 3 kuvaa päällekkäin mutta käyttämällä vain yhtä alkuperäistä kuvaa (ei oikea HDR). Ehkäpä ei niin luonnollinen eikä kovin hyväkään mutta halusin tarkoituksella saada noista rakennuksista irti jotain karua koska vanhat rakennukset ovat aika yksinäisiä ja hylättyjä vaikka elämää niissäkin on ollut.
 


 


Kommentit

Tillariina K. sanoi…
Tykkään eniten tuosta vimpasta! Usein vanhoilla, hylätyillä rakennuksilla on varsin surullinen tarina takanaan. Harmi kun meidän lähimaastoissa ei tuollaisia löydy, jotain uutta kuvattavaa kaipaisi! Mukavaa viikonloppua!
Taija Oksanen sanoi…
Minäkin tykkään siitä, taitaa olla tuossa vielä ulkohuussikin ollut tai sellainen tuli mieleeni kun kaksi pientä ovea vierekkäin, toinen ehkäpä varastolle. Ja hienossa paikassa kun iso pelto/metsänäkymä :)
marliska sanoi…
Vanhoissa rakennuksissa on jotain kiehtovaa, kivat kuvat.
Sussi sanoi…
Hienot kuvat! mennyt aika huokuu kuvista