Karaa metsästämässä

30.12 Kuusaankoskella Koskikaraa metsästämässä ja voi hitsiläinen kun en sitten parempaa kuvaa saanut vaikka tämä lenteli nokkamme alla vaikka kuinka kauan, koskea ylös ja alas mutta oikein lähelle ei päästänyt kertaakaan. Olisiko sitten kuitenkin ollut liian kaukana kun tuntuu ettei tuo 400mm riittänyt. 
Miten ihmeessä te toiset saatte niin upeita karakuvia :O
No tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta kun näin karan... siis siitä ajanjaksosta lähtien kun tiesin tälläisen söpötipulaisen olevan edes olemassa joten olen tyytyväinen tähänkin :)

Kommentit

irma sanoi…
Kuusaankoski on niin leveä koski, että vaikea on siellä saada karasta lähikuvaa. Ellei se sitten istu samalla rannalla kuvaajan kanssa. Mutta pääasia, että näit karan. Pitääpä poiketa Jyväskylän reissulla katsomassa, näkyykö. Olen kuvannut karaa Nokisenkoskella, mikä on huomattavasti kapeampi ja rauhallisempi koski. Siellä olen usein päässyt ihan muutaman metrin päähän karasta, kun olen hissukseen sitä lähestynyt. Kara on silloin istunut jään reunalla tai kivellä samalla puolen virtaa. Lyhyellä 250 mm putkella useimmiten saan kuitenkin vain "kaukokuvia".
Taija sanoi…
Todella arka lintu näytti olevan, samalle rannalle ei tosiaan päästänyt ja tämäkin kuva on otettu vastarannalta mutta kyllähän sitä tyytyväinen oli että ainakin näki linnun ja sen ruokailut vaikkakin kaukaa.
AAMU sanoi…
Siinähän se kuvan keskellä napottaa. Entäpä jos ottaisit osasuurennuksen?
Taija sanoi…
Laatu rupeaa kärsimään kun liikaa suurentaa, se on jo nyt kropattu aika paljon ;)