Blogini täyttää 1-v :)

Tänään on 1-vuotis päivä kun postasin ensimmäiset kuvani tänne.

Oli se kiinnostavaa aikaa tämän harrastuksen parissa ja kovin odottelin jo lumien sulaamista ja kasveja yms. kuvauskohteita. Kaupunkilainen oli löytänyt luonnon ja tahtoi jakaa kokemuksensa muiden kanssa :)

Olen löytänyt tämän vuoden aikana paljon hienoja kuvia ja ideoita toisten blogeista, kiitos siis Teille kaikille jotka haluatte jakaa kuvanne muiden katseltaviksi, niitä on aina ilo katsella.

Olen myös itse oppinut omasta mielestäni paljon tämän vuoden aikana ja siitä SUURI kiitos miehelleni joka rautalangasta väänsi minulle valotusaikoja ja f-lukuja. Vieläkään ne eivät mene "tuosta vaan" vaan joudun niitä miettimään. Hän myös patisti opettelemaan jalustan käyttöä ja tämän vuoden projektina päätinkin että jalusta on maisemakuvissa AINA käytössä ja ehkä tulee olemaan myös lintukuvauksessa jos ollaan vähänkin kauempaa paikallamme.

Odottelen kovin jo kevättä, se on hienoa aikaa kun aurinko alkaa lämmittä, näkee luonnon heräämisen, uuden syntymisen ja ilma on niin raikasta. 
Kohta saapuvat myös pitkän matkan matkaajat eli linnut ja tuovat kevään ja kesän mukanaan, olimme niitä hyvästelemässä pitkälle matkalleen ja nyt toivotamme tervetulleiksi takaisin.


Kuvattu 9.1.2010

Kommentit

AAMU sanoi…
Onnea yksivuotiselle, varmasti antoisalle kuvaustaipaleelle. Aina oppii, ainakin ihmettelemään ja ihastelemaan.
irma sanoi…
Onnittelut! Muistan kyllä, kun aloitit, sillä itse oli aloittanut bloginpidon vain muutama kuukausi aikaisemmin. Kaikki kuvasi olen käynyt katsomassa, vaikka kommentointi tahtoo olla luvattoman kehnoissa kantimissa... Hienoa katsella kuvia toiselta puolelta Suomea, erilaisia maisemia ja muita kohteita. Hyvää jatkoa blogillesi ja keväänodotusta!