8. toukokuuta 2019

Uutta tyyliä kokeilemaan

Tekipä mieleni kokeilla kerrankin jotain vähän erilaisempaa kuvausta ja nämä sain eilen illalla aikaiseksi. On päällekkäisvalotusta ja jopa yksi pelkkä heilautuskuvakin joukossa.
Alunperin lähdin opettelemaan tuota heilautusta ihan pelkkänä kuvana mutta se osoittautui yllättävän vaikeaksi, kuvat ylivalottuivat mielellään vaikka laitoin ISO 100, aukon mahdollisimman pieneksi ja valotuskorjausta vielä lisää.

Olen tuolla Facebookin puolella katsellut jonkin aikaa noita Luovia kuvaustekniikoita ja kummasti ne kuvat ovat alkaneet näyttää hyvinkin kauniilta, olen siis selvästi löytänyt niistä "sitä jotain".

Vaikka kaipaan hyvin harvoin kuvista palautetta niin tällä kertaa olisin halunnut laittaa sinne nämä kaikki kuvat kerralla ja saada jonkinlaista palautetta, ideoita tai tekotapoja koska juttu on ihan uusi mutta eihän sinne saanut laittaa, ehkä ihan hyvä näin, laitan ne nyt sitten tänne... tämän sekalaisen joukon :D

Katsellessani niitä heilautuskuvia, mietin että mahtaisinko minä koskaan pystyä tuollaiseen ja niinpä nyt opettelen tässä ihan itsenäisesti ilman kursseja tai kirjoja. Taidan kuitenkin mennä vielä meidän lähikirjastoon katsomaan josko löytyisi lukemista uudesta tyylistä mutta tiedän että kirjavalikoima on aika pieni. Jospa edes sitten olisi tullut uusi Kamera-lehti.Ei kommentteja: