28. helmikuuta 2019

Luontoblogini ihan nukuksissa

Pitkästä aikaan täälläkin. Päivittelin sivun ulkonäköä ja kävin vanhoja kuvia samalla läpi... tuli vähän kaihoisa mieli kun vanhoja muistelin.

Olen tehnyt paljon retkiä lähelle ja kauas ja olen mukavasti jaksanut tehdä päivityksiä tännekin, silloin alkuaikoina. Huomasin tässä samalla miten rakas harrastukseni on muuttunut, en jaksa enää kuvailla ja jos jaksan niin ne kuvat jäävät kameraan. Otan myös nykyään paljon kännykkäkuvia koska niiden jakaminen eteenpäin ilman tietokonetta on niin paljon helpompaa.

Mutta mihin on jäänyt se ihan tavallinen luontokuvaaminen tai luonnon rekisteröiminen eri vuodenaikoina? Miksi en jaksa enää kirjoittaa blogia?
Jään miettimään tätä ja palaan tänne jälleen pienen retken jälkeen... sitten kun ensin pääsen sinne retkelle, sinne lähimetsään... valoisaan aikaan :)

4 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Hu-huu! Herätys, kohta on kevät ja vaikka mitä kivaa luonnossa!! :)

Tuikku kirjoitti...

No niin on ja kevät on minusta parasta aikaa tehdä luontohavaintoja. Jospa viikonloppuna pääsisi pienelle retkelle tekemään niitä havaintoja :)

KultahiiriSerafiina kirjoitti...

Selasin blogiasi ja ah, miten ihania kuvia. Jos ei vaikka aina metsään pääsekään, niin kuvien kautta saa hetken fiilistellä vaikkapa lehvien siimeksessä tai kummastella sinivuokkoja. Kirjoitusintoa ja virtaa alkavaan kevääseen!

Tuikku kirjoitti...

Kiitos KultahiiriSerafiina. Toivon viikonlopuksi aurinkoista keliä jotta vähän ehtii luontoilemaan :)