Hyvää Uutta Vuotta 2014

Illalla lähdimme katsomaan lasten ilotulitusta Kupittaalle. Ajattelimme että läheisen Citymarketin parkkipaikka olisi hyvä paikka jättää auto mutta niin oli moni muukin ajatellut ja se olikin täynnä autoja. Mukava ilma oli kuitenkin ja melkein kaikilla oli jopa hauskaakin :)
Meidän 2,5-v katseli jännittyneenä taivaalle muttei tainnut itsekään tietää että pitääkö niitä pelätä vaiko ei... tämä on nyt vissiin tälläinen vaihe :)

Muutama pieni Uuden Vuoden jälkeinen lupauskin tuli tehtyä: Tipaton tammikuu ja liikunnan lisääminen viikkoihin ja sitten tietenkin muutamien kuvaprojektien pitoa hengissä tämän kuvablogin ohella :)
Kommentit

Marja sanoi…
Olen niin noviisi valokuvauksen alalla, etten oikein tiedä milloin ilotulituskuva on hyvä ja milloin ei, esimerkiksi noista oman blogini pääasiassa Samppalinnan ilotulituksesta otetuista kuvista itse olen ylpeä, mutta toisaalta tajuan etteivät ne laadukkaita ole.
MUTTA näistä Sinun kuvista kyllä heti näen, että ovat erinomaisia otoksia. Kiitos niistä!
Taija Oksanen sanoi…
No kiitos Marja :) Ihan hyviä kuvia sinulla on, ehkä kiinnittäisin huomiota kuvien tärähtämiseen mutta eihän sekään haittaa, riippuu aina niin kuvasta sekä katsojasta :) Myöskin kuvan jälkikäsittely on erittäin oleellinen osa ilmaisua. Jos ei osaa jälkikäsitellä kannattaa kamerasta laittaa suoraan asetukset kuntoon niin että tumma on tumma, vaalea on vaaleaa ja värejä lisää jos haluaa värikuvaa. ISO arvo ei kannata ylittää 1600, jotkut kamerat eivät kestä sitäkään.
Marja sanoi…
Suuret kiitokset Taija ohjeista!
Pasi Lepola sanoi…
Hienoja, vähän erilaisia rakettikuvia. Ensimmäinen kuva on suosikkini. Olet pärjännyt tuulen kanssa hienosti ja kääntänyt sen jopa lopulta eduksesi! :) Sen verran hyviä kuvia blogissa muutenkin, että taidanpa jäädä lukijaksi. Mukava kun oli käynyt Lepolandian majakassa vierailulla ja liityit lukijoiden joukkoon, kiitos.
S. Willberg sanoi…
Hienoja kuvia.
Taija Oksanen sanoi…
Kiitos Pasi ja Willberg :)