17. huhtikuuta 2009

Kissansilmä

Ei heijastin... vaan meidän Nessu-tyttö


9 kommenttia:

ajatar kirjoitti...

Ihana kuva, sinisilmäinen kissa, tai heijastaako se jostain;)

Wiltteri kirjoitti...

Pentuko kun siniset silmät... Väristä päätellen todella kaunis kissa!!

-wiltteri-

attoivanen kirjoitti...

Hieno sinisilmäinen kissa. Piti ihan suurempaa kuvaa katsoa mitä heijastuksessa näkyy. Onko telkkarissa jäkispeli meneillään? 8)

Iinuska kirjoitti...

Heipä hei, täällä toinen turkulainen. Olen törmännyt blogiisi jo muutaman kerran, mutta ei ole tullut tätä ennen kommentoitua. Meillä on joitain yhteisiä ihailun kohteita, mm. Irma, jonka luontokuvat ovat upeita. Ja itsekin olen tuuliviirityyppi enkä oikein tiedä, pitäisikö valokuvaukseen oikein syventyä vai riittääkö pintapuolinen kameran hallinta ja pistäisikö kuvablogin pystyyn... vai kaksi. Tervetuloa joskus kurkkaamaan Kuvahaaviin!

Nana kirjoitti...

Löysinpäs mukavan blogin :) Tulen toistekin!

Tuikku kirjoitti...

raija, Wiltteri: Meidän Nessu täytti jo 7-v ja on rodultaan Pyhä-Birma eli ihan oikea sinisilmä :)

ATToivanen: voi hyvin olla jälkipeli menossa ja näin ollen keskityin ihan muihin asioihin ;)En kyllä yhtään muista jos ihan rehellisiä ollaan.

Iinuska: mulla on nyt tälläinen vaihe menossa etten osaa oikein erikoistua mihinkään, kokeilen uutta makroa vähän joka asiaan mutta näyttäisi siltä että luonto on lähellä sydäntä eniten. Blogin minäkin oikeastaan perustin ensin ihan itseni vuoksi mutta olen iloinen jos kuvani ilahduttavat jonkun toisenkin silmää :)

Nana: Tervetuloa uudestaan

Iines kirjoitti...

Voi mikä sinisilmä! Entäs jatko, että näkisi koko kauneuden?

Tuikku kirjoitti...

Iines: Koitan saada sulle kokonaisen kuvan aikaiseksi, kyllähän niitä olisi mutta kun eivät ole "tuoreita" ;) Tuntuu että tämä tyttö kaunistuu vaan mitä enemmän tulee ikää (nyt 7-v) :))

Anonyymi kirjoitti...

Hei!!

Lähdin katsomaan, että löytyykö sinisilmäisistä kissoista juttuja netistä ja löysin tämän sinun blogisi.
Meille tuli pieni kisu, jolla on aivan siniset silmät. Sen isällä oli toinen silmä sininen, mutta tämä on saanut molemmat. On aivan tavallinen maatiaiskissa. Ei ole mitään pentusinisyyttä, vaan aivan taivaansiniset silmät. On tosi söpö.


-Marja-Leena