28. marraskuuta 2010

Kylmä sunnuntai

Tänään paistoi aurinko ja lähdimme jälleen katsomaan josko koskikara olisi vielä maisemissa mutta todella vähän oli lintuja. Pakkasta oli n. -15 että varmaan jo vähän liian kylmä joten otin tälläisen tavallisen tipukuvan ettei tyhjin käsin tarvitse lähteä.
Olisikohan mustarastas naaraspuolinen koska samalla alueella oli kyllä kunnon mustiakin versioita keltasine nokkineen.

Mustarastas (naaras)

27. marraskuuta 2010

Koskikara ruokailee

Lähdimme koiran kanssa ulkoilemaan ja otin kameran mukaan siltä varalta että aikaisemmin havaittu koskikara sattuisi olemaan vielä paikalla ja siellähän se oli. Kovasti haki ruokaa ja aika lähellekin vielä päästi.


Koskikara

23. marraskuuta 2010

Kreikan maisemia

On kyllä tosiaan tullut kuvaustaukoa pidettyä... ajatukset ovat nyt olleet elämäämme mullistavissa asioissa mutta kerron siitä sitten ensi vuoden puolella enemmän :)

Jos viikonloppuna olisi oikein aurinkoinen ja tyyni keli niin ajatuksissa olisi lähteä Timalinmetsästykseen ruovikosta mutta tänäänkin tuo aamun lehti näytti pilvisyyttä lauantaiksi.

Nyt kun on jälleen niin kovin pimeää niin tälläiset kuvakikkailut alkavat taas kiinnostaa. Näissä kahdessa kuvassa olen tehnyt yhdestä kuvasta kolme erilaista kuvaa ja pinonut päällekkäin. Tulihan näihin vähän väriä ja syvyyttä alkuperäisiin verrattuna. Näitä voisi kutsua puol HDR-kuviksi koska eivät ole kuitenkaan täydellisiä kolmen valotuksen kuvia.




Kreikka-Kreeta 2010